تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک

مقایسه کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک

وجود دکوراسیونی متناسب با روحیات و خلقیات شما در دلنشین تر کردن فضای آشپزخانه‌ تاثیر بسزایی خواهد داشت به همین دلیل است که باید همیشه در انتخاب سبک مد نظر خود تحقیق کنید و همان سبکی که دوست دارید را انتخاب کنید. طراحی کابینت آشپزخانه امروزه جز مهمترین موضوعات در طراحی دکوراسیون داخلی این بخش از ساختمان بوده و کابینت ها اجزای اصلی در هر آشپزخانه‌ای هستند که انواع مختلفی دارند.

می‌توان از کابینت کلاسیک و کابینت نئوکلاسیک به عنوان دو نمونه معروف کابینت نام برد که هر کدام دارای خصوصیات و ویژگی  های منحصر به فرد هستند.

در این مقاله قصد داریم تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک را بیان کنیم.

مقایسه کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک

به افرادی که به طرح های قدیمی‌تر علاقه‌مند هستند پیشنهاد می‌شود برای انتخاب سبک مناسب برای دکوراسیون کابینت آشپزخانه، انواع آن را بررسی کنند. به طور کلی باید اشاره کنیم که کابینت آشپزخانه در دو سبک کلی کابینت کلاسیک و کابینت مدرن تولید می‌شود.

کابینت کلاسیک برگرفته از مدل‌های باستانی و قدیمی بناهای تاریخی و اشرافی در قرن‌های گذشته است؛ خصوصا ساختمان‌ها و بناهای رومی در مدل کابینت کلاسیک نقش عمده‌ای دارند و طرح کلی این کابینت‌ها از آن‌ها الهام می‌گیرد. در سوی دیگر کابینت‌های مدرن هستند که نوع طراحی آن ها بسیار ساده بوده و به دلیل همین ویژگی، حتی در خانه‌های کوچک و مینیمال که دارای آشپزخانه ‌های بسیار کوچک می‌باشند، قابلیت اجرا دارند.

و حالا کابینت ‌های آشپزخانه نئوکلاسیک؛ این نوع سبک از دکوراسیون چیزی بین سبک مدرن و کلاسیک است یعنی نه آنقدر مانند سبک مدرن ساده است و نه آنقدر شکوه و طرح های پیچیده سبک کلاسیک را دارد.

دکوراسیون نئوکلاسیک

استفاده از طراحی داخلی نئوکلاسیک به عنوان یکی از سبک های طراحی محبوب امروزی و لوکس به شمار می‌رود و معماری و طراحی منحصر به فرد خود را دارد. عناصر طراحی داخلی دکوراسیون نئوکلاسیک شامل قالب‌گیری تاج، لوستر، تزئینات طلایی، ویژگی‌های مرمر و غیره میباشد. تفاوت در دکوراسیون کلاسیک و نئوکلاسیک معمولا در تابلو‌ها و قالب‌هایی از اشکال هندسی و تزئینات ساده، آینه‌های تزئینی، گچ کاری ساده و … بوده که در این نوع از دکوراسیون استفاده شده است.

دکوراسیون کلاسیک

دکوراسیون کلاسیک برگرفته از طراحی یونانی و رومی است. این نوع طراحی داخلی بر اساس نظم، تعادل و هماهنگی کامل است. طراحی کلاسیک نه تنها شامل هیچ عنصر مدرن یا تأثیرات فعلی نیست بلکه درعوض غرق در سنت است. رنگ هایی که در طراحی داخلی کلاسیک استفاده می‌شود اغلب طبیعی می‌باشد. رنگ‌های آبی عمیق، قهوه‌ای، زرد، سبز و رنگ‌های خاکی مانند سفالی اغلب در فضاهای کلاسیک یافت می‌شوند.

فرق کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک

کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک معمولا از چوب طبیعی مانند بلوط ریز و ام دی اف ساخته می‌شوند. دلیل استفاده از چوب طبیعی این است که به راحتی می توان آن را تراش داد. فناوری CNC همچنین به سریعتر و آسان تر کردن حکاکی کمک کرده است. کابینت های کلاسیک یکی از قدیمی ترین و البته خیره کننده ترین سبک ها هستند که اغلب با استفاده از چوب، سقف موزاییک، کف و سقف کاذب برای آشپزخانه، محیطی انعطاف پذیر ایجاد می‌کنند. بنابراین اگر فضایی نوستالژیک می‌خواهید که هنر کلاسیک را منعکس کند، این سبک کابینت برای شما ایجاد شده است.

کابینت نئوکلاسیک ، در واقع کابینت‌ کلاسیکی است که تا حد امکان ساده و بی‌آلایش شده است و در یک بستر مدرن و کلاسیک، شناور مانده است. کابینت‌های نئوکلاسیک ، عمدتا بلندتر و کشیده‌تر از کابینت‌های کلاسیک هستند و قرینه‌سازی جزئیات در آن، رعایت می‌شود.

کابینت نئوکلاسیک از نظر ظاهر دارای تجملات کم تری نسبت به کلاسیک می‌باشد. نئوکلاسیک معمولا چون نمای ساده‌تر دارد می‌توان با تزئینات مختلف مانند پرده‌های زیبا و سنتی، گلدان‌های همیشه سبز، فرش یا گلیم سنتی جلوه و زیبایی آشپزخانه را بیشتر کرد ولی در کابینت به‌ سبک کلاسیک نیازی به دیگر تزئینات ندارید زیرا طراحی و حکاکی این سبک کاملا تجملاتی است.

متریال و قیمت

عالی‌ترین مدل سبک کابینت کلاسیک از چوب طبیعی ساخته شده است. گران قیمت ‌ترین مدل کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک ، کابینت‌های تمام چوب هستند که بسته به نوع چوب و درختی که از آن ساخته شده‌اند و همچنین مدل انتخابی، قیمت آن در نوسان خواهد بود. نوع دیگر آن می‌توان به روکش چوبی اشاره کرد  که از مغزی ام‌دی‌اف با روکش چوب طبیعی تهیه می‌شود. در این مدل، طرح‌ها و منبت‌های ایجاد شده بر روی ام‌دی‌اف خام، توسط ماشین سی‌ان‌سی ایجاد می‌شود.

کابینت رنگ پولیشی، نمونه‌ی دیگری است که جنس بدنه آن از رنگ پولیش ساخته شده و رنگ آن مانند یک لایه ی شیشه ای به ضخامت سه میل بر روی بدنه ی مورد نظر قرار می‌گیرد. کابینت ممبران هم یکی از جدیدترین طرح‌ ها و متریال هایی می‌باشد که برای ساخت کابینت آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد . ممبران در واقع یک فویل پلی وینیل کلراید (PVC) است که در انواع طرح های چوبی، حالات مات و براق تولید می‌شود. یکسری روکش های پی وی سی روی جنس های مختلفی از ام دی اف، چوب یا نئوپان کشیده می شود و زیبایی به آنها می‌دهد.

جمع‌بندی

در این مقاله به بیان تفاوت‌ دو مدل کابینت پرطرفدار کلاسیک و نئوکلاسیک پرداختیم. با توجه به تنوع در رنگ و طرح این نوع از کابینت ها دست مشتری باز می‌باشد که به دلخواه کابینت مد نظر و متناسب با روحیات و خلقیات خود را انتخاب نماید. به هر حال چه کابینت‌های کلاسیک را انتخاب کنید و چه کابینت‌های ساده‌تر نئوکلاسیک، دکور آشپزخانه باید مطابق میل و سلیقه‌ی شما باشد و شما می‌توانید با توجه به بودجه و متریال مورد نیاز، کابینت‌ مورد نطر خود را داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

بالا Call Now Button