مقایسه کاغذ دیواری نانو و پی وی سی

کاغذ دیواری نانو و پی وی سی

تفاوت کاغذ دیواری نانو و پی وی سی زمانی ذهن خریدار را درگیر می کند که هنگام خرید با انبوهی از پیشنهادها مواجه می شود. در طراحی دکوراسیون داخلی منزل تعداد کالاهای پیشنهادی همواره رو به افزون است. برای هر خریداری این سوال مطرح می شود که کدام یک از آن ها متناسب با نیاز من است؟ جنس های گوناگون با کیفیت های متفاوت که ذهن همه مصرف کنندگان را تا حدی درگیر می کند. کاغذ دیواری نانو و پی وی سی دو نوع از پرکابردترین کاغذ دیواری ها هستند که معمولا در میان مصرف کنندگان محبوب واقع شده اند. در این مقاله ضمن نقل اطلاعات کامل هر دو نوع، به مقایسه آن ها برای انتخاب بهتر می پردازیم.

آشنایی با کاغذ دیواری نانو و پی وی سی

هر جنس و یا نوع از کاغذ دیواری ها دارای ویژگی های منحصر بفردی هستند که آن ها از دیگر انواع متمایز می کند. مقایسه کاغذ دیواری نانو و پی وی سی کمک می کند شما با انتخاب درست، بدون نگرانی درباره کیفیت، فضای زیبایی برای خانه خود خلق کنید. شناختن ویژگی ها دست شما را برای گزینش بهتر باز می کند. برای مثال برخی بر این باورند هر چه کاغذ دیواری ضخیم تر باشد کیفیت بهتری دارد. در صورتی که کاغذ دیواری های آمریکایی در عین حال که بسیار نازک هستند، از کیفیت بالایی برخوردارند.

کاغذ دیواری نانو چیست؟

همانطور که از اسم این کاغذ دیواری پیداست، ساخته شده با فناوری نانو است. این سبک جدید از کاغذ دیواری ها بسیار انعطاف پذیر هستند و این دقیقا همان ویژگی برجسته ای است که فناوری نانو به آن داده است. به همین دلیل این نوع کاغذ دیواری به تازگی بسیار میان خریداران محبوب شده.

سازگار بودن کاغذ دیواری نانو با محیط زیست و بی خطر بودن مواد تشکیل دهنده آن، باعث شده انتخاب اول خریداران برای استفاده در اتاق خواب و به خصوص اتاق کودکان باشد. به راحتی در طبیعت قابل بازیافت است! در نتیجه افراد دغدغه مندی که محیط زیست و نگهداری صحیح از آن برایشان اهمیت دارد؛ کاغذ دیواری نانو را ترجیح می دهند. به هیچ و جه حساسیت زا نیست و برای کودکان، کهنسالان و افراد مبتلا به آسم و حساسیت گزینه کاملا مناسبی می باشد. از این رو گاهی آن را با نام کاغذ دیواری سبز می شنویم.

ترکیبات خاص تشکیل دهنده ی این کاغذ دیواری از نفود گرد و غبار به لایه های آن جلوگیری می کند و مانع از جذب آلودگی می شود. و البته ویژگی بسیار جذاب دیگر آن قابل شستشو بودن بدون آسیب دیدن و مقاومت در برابر رطوبت است! پس می توانید از آن در سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده و بدون هیچ نگرانی سطح آن را از لک و آلودگی های احتمالی پاک کنید.

عایق صوتی و حرارتی است! بله کاغذ دیواری نانو تنها یک کاغذ ساده طرح دار نیست، استفاده از چندین لایه به صورت فشرده و متراکم باعث شده امواج صوتی را هنگام عبور بشکند. در واقع برای صداهای بلند کاربردی ندارد اما صداهای ضعیف را از بین میبرد. علاوه بر این، مقاومت کاغذ دیواری نانو در برابر نور خورشید، ضربه، خراش و پوسیدگی بسیار بالاست. در صورتی که از نگران از بین رفتن زود به هنگام کاغذ دیواری خانه خود هستید می توانید روی این نوع حساب ویژه ای باز کنید.

کاغذ دیواری پی وی سی چیست؟

کاغذ دیواری پی وی سی را با نام پلی وینیل کلراید هم شنیده ایم. این نوع کاغذ دیواری، ترکیب یک لایه کاغذ و پوششی با جنس pvc است که روی آن یک لایه نازک وینیل تعبیه شده. پلاستیکی بودن کاغذ دیواری پی وی سی به آن خاصیت ضد آب بودن داده و بدون آسیب به بافت آن به راحتی قابل شست و شو است. کاغذ دیواری های پی وی سی که به کاغذ دیواری های ضد آب معروف هستند، مقاومتشان در برابر چربی و رطوبت سبب شده بیشتر در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: تفاوت کاغذ دیواری خارجی و ایرانی

همچنین یک روکش وینیل نیز به آن اضافه شده تا ضد حساسیت، ضربه گیر و ضد خش باشد. با این حال فراموش نشود این کاغذ دیواری تشکیل شده از فراورده های نفتی است و افراد مبتلا به آسم و گروه های سنی حساس نباید به طور مداوم در معرض آن قرار گیرند.

به دلیل ارزانی و دسترس پذیری آن تا حد زیادی در پروژه های ساختمانی استفاده می شود. از طرفی نصب و پردازش آسان کاربران را به استفاده از آن ترغیب می کند. زیرا هوا به زیر آن نفوذ نمی کند، حباب نمی گیرد و به بهترین شکل دیوار را پوشش می دهد.

تفاوت کاغذ دیواری نانو و پی وی سی

در مقایسه کاغذ دیواری نانو و پی وی سی در ابتدا بگویید معیارهای اصلی شما چیست؟ در خانه می خواهید استفاده کنید یا محل کار؟ اتاق کودک یا حمام؟ وسعت محل مورد نظر چقدر است؟ قصد دارید در چه فاصله زمانی آن را تغییر دهید. در این صورت با دسته بندی ویژگی هایی که ذکر می شود می توانید انتخابی درست داشته باشید.

نکنه اول ضد حساسیت بودن کاغذ دیواری و سازگاری با محیط است. هر چند کاغذ دیواری پی وی سی به خودی خود حساسیت زا نیست اما بهتر است جوانب احتیاط را رعایت کنید و در مکان های بسته به کار نبرید. در صورتی که آسم، آلرژی و یا کودکی حساس دارید کاغذ دیواری نانو انتخاب عاقلانه ایست. بد نیست در انتخاب کاغذ دیواری خارجی بدانید در کشورهایی همچون بلژیک و آمریکا از لایه پی وی سی استفاده نمی کنند که باعث نازکی کاغذ دیواری آن ها شده، اما در کشورهایی همچون چین و ایتالیا به کاغذ دیواری ها لایه پی وی سی را اضافه می کنند.

اگر قصد دارید کاغذ دیواری را خودتان نصب کنید، نوع پی وی سی انتخاب بهتریست. کاغذ دیواری پی وی سی به دلیل ضخامت بیشتر نسبت به کاغذ دیواری نانو قابلیت نصب آسان تری دارد و معایب کمتری هنگام نصب به جا می گذارد. البته ضخامت کمتر کاغذ دیواری نانو به این معنا نیست که لایه های کمتری دارد.

آیا هزینه برایتان اهمیت دارد؟ کاغذ دیواری های پی وی سی با روکش وینیل ارزان تر و دسترس پذیر تر نسبت به کاغذ دیواری های نانو هستند. کسانی که تنوع طلبند و یا نیاز دارند با فاصله زمانی کوتاه کاغذ دیواری ها را تعویض کنند، استفاده از کاغذ دیواری پی وی سی مقرون به صرفه تر است. جتی اقشار متوسط تا ضعیف جامعه نیز می توانند این کاغذ دیواری ارزان و در عین حال با کیفیت را تهیه کنند.

پیش تر اشاره کردیم کاغذ دیواری نانو تا حدی عایق صوتی و حرارتیست اما نوع پی وی سی آن این آپشن را ندارد. البته که به عنوان یک کاغذ دیواری با ضخامت حداقلی نمی توان انتظار زیادی از آن داشت. چنانچه یکی از معیارهای شما برای انتخاب این ویژگی است، کاغذ دیواری نانو می تواند نسبتا راضی کننده باشد.

هر دوی این کاغذ دیواری ها از نفوذ آب جلوگیری می کنند. استفاده از فناوری نانو در کاغذ دیواری های نانو خاصیت آب گریزی به آن داده و همچنین جنس پلاستیکی کاغذ دیواری های پی وی سی نیز آن را ضد آب کرده.در واقع، هر دو نوع این کاغذ دیواری ها قابلیت شست و شو دارند. هر دو را می توان آسان و بی دردسر تمیز کرد. خاصیت ضد خش، مقاومت در برابر پارگی و ثبات رنگ را در هر دو نوع می بینبم. هیچکدام در معرض تابش نور خورشید تغیر رنگ نمی دهند و پوسیده نمی شوند.

همانطور که در مقاله مقایسه کاغذ دیواری نانو و پی وی سی خواندیم، کاغذ دیواری های نانو برای اتاق کودکان، افراد سالخورده و مبتلایان به آسم و الرژی بهتر است. اگر مساحت زیادی را برای نصب کاغذ دیواری در نظر دارین و یا به دنبال کاهش هزینه ها هستید، کاغذ دیواری پی وی سی را انتخاب کنید. کاغذ دیواری نانو برای کسانی که عایق بودن کاغذ دیواری اهمیت دارد، مناسب تر است. برای این که هنگام نصب توسط خودتان کاغذ دیواری حباب نگیرد یا آسیب نبیند، پی وی سی را امتحان کنید. و در نهایت هر دوی آن ها برای مکان هایی که در معرض بخار و رطوبت هستند مانند حمام یا آشپرخانه مناسبند.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

بالا Call Now Button